Ankara Gölbaşı Ziraat Odası

Ankara Gölbaşı Ziraat Odası > Haberler > Odamız Seçimleri Yapıldı

Odamız Seçimleri Yapıldı

Gölbaşı İlçesi Ziraat Odası Genel Kurulu yapıldı.

Gölbaşı İlçesi Ziraat Odası Genel Kurulu yapıldı. Başkanlığa, eski başkan Sadullah Karaaslan ile Sezai Demircan aday oldu. Çekişmeli geçen genel kurulda 27 oy Sadullah Karaaslan, 20 oy Sezai Demircan alırken, 1 oy boş çıktı. Başkan seçilen Sadullah Karaaslan, “Hep birlikte çiftçilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. “dedi. Yapılan Oda Meclis seçiminde Meclis’ine seçilenler; 1-Sadullah Karaaslan, 2-Celal Dağdeviren, 3- Naci Büyükbalcı, 4-İrfan Koçak, 5-Bilal Koç, 6-İrfan Erdem, 7-Hür Atak, 8-Muammer Yılmaz, 9-Yakup Kale, 10- Naci Acar, 11- Hayati Ada, 12- Hayati Çal, 13- Ömer Üstünbaş, 14-Mehmet Şahin, 15- Nusret Şanver, 16- Nizamettin Karakulah, 17- Muammer Kıbrız, 18- Alper Yılmaz, 19- Mehmet Akbay, 20- Ramazan Şahin, 21-Yusuf Eker’den oluştu. Oda Meclisi kendi içinden Meclis Başkanı olarak Mehmet Akbay’ı seçerken, 7 kişiden oluşan Yönetim Kurulu Üyeliklerine de; Sadullah Karaaslan, Celal Dağdeviren, Mehmet Şahin, Yusuf Eker, Yakup Kale, Ramazan Şahin, Alper Yılmaz’ı seçtiler