Ankara Gölbaşı Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Ankara Gölbaşı Ziraat Odası > Haberler > Gölbaşı İlçesi Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan başarılı çalışmalarından dolayı Ziraat Odaları Birliğince ödüllendirildi.

Gölbaşı İlçesi Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan başarılı çalışmalarından dolayı Ziraat Odaları Birliğince ödüllendirildi.

Gölbaşı İlçesi Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan başarılı çalışmalarından dolayı Ziraat Odaları Birliğince ödüllendirildi.
Gölbaşı İlçesi Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan başarılı çalışmalarından dolayı Ziraat Odaları Birliğince ödüllendirildi. Diğer taraftan Gölbaşı’ndaki çiftçiler 14 Mart tarihinde Konya’ya tarım fuarına gidip, Hz. Mevlana türbesini ziyaret edecek. Ziraat Odaları Birliği Genel Başkan Şemsi Bayraktar tarafından “çiftçi dostu şeref belgesi ve Maddi-manevi katkılarından dolayı da şeref plaketi alan Başkan Karaaslan İlçemizin adeta gururu oldu. On bine yakın kayıtlı çiftçi üyesi ile Ankara’nın en yoğun ziraat odasını yöneten Karaaslan ve yönetimi herkesle uyum içinde çalışmasının da ayrıca mükafaatını almış oldular. Çalışmaları ve hizmetlerini gazetemizle paylaşan oda yönetimi yeni sezona daha güçlü proje ve hizmetlerle girmenin planlarını yapıyor. İlçe Tarım müdürlüğü ile müşterek çalışmanın içinde olan Karaaslan ve oda yönetimi Gölbaşı çiftçilerini 7 şubat tarihinde “Ankaralı Kadın çiftçiler bilgi ve proje yarışmasına” davet ediyorlar. Gölbaşını Yarışmada Yaylabağ (Bursal) köyünden Yasemin Çakır temsil edecek.