Ankara Gölbaşı Ziraat Odası

ZOBİS
Ankara Gölbaşı Ziraat Odası > Haberler > Ankara İlçeleri Ziraat Odası Başkanları Gölbaşı’nda Biraraya Geldi

Ankara İlçeleri Ziraat Odası Başkanları Gölbaşı’nda Biraraya Geldi

Ankara İlçeleri Ziraat Odası Başkanları Gölbaşı Ziraat Odası Başkanımız Sadullah Karaaslan’la birlikte toplantı yaptı. Gölbaşı Ziraat Odası Başkanlığı’nımızı ziyaret eden oda başkanları daha sonra Beykoz Restoran’da bir araya gelerek tarımla ilgili konular hakkında bilgi alışverişi yaptılar. Toplantıya Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan, Sincan Ziraat Odası Başkanı Zekeriya Gülmez, Haymana Ziraat Odası Başkanı H. İbrahim Balıkçı, Bala Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Gürbüz, Ş.Koçhisar Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozkır, Çubuk Belediye Başkanı Orhan Gülle, Kalecik Ziraat Odası Başkanı H.Yalçın Dikenoğlu, Kızılcahamam Ziraat Odası Başkanı Vefa Peçenek, Güdül Ziraat Odası Başkanı Zekai Köseoğlu, Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, Çamlıdere Ziraat Odası Başkanı İbrahim Eğlenoğlu, Kızılcahamam ve Elmadağ Ziraat Odası Başkanı katıldı. Gölbaşı Ziraat Odası Başkanımız Sadullah Karaaslan, Ankara’da bulunan ziraat odası başkanlarının sürekli bir araya gelerek sorunlarını ve çözüm önerileri konusunda sohbet toplantıları yaptığını belirtti.